Cursuri de engleza pentru copii

Material didactic

 

Cercetarile arata ca primii ani de viata - etapa copilariei - sunt ca o fereastra larg deschisa oportunitatii de a invata o limba straina- engleza,  si de a dezvolta potentialul muzical al copilului. Learn with Music introduce programe ce ajuta la imbogatirea lingvistica si muzicala a copilului.

Pentru prima data in Romania, Learn With Music aduce direct din Statele Unite ale Americii, faimoasele si premiatele materiale - ce includ Colectii de cantecele & Manuale specializate (ce cuprind notele muzicale si cuvintele cantecelor, pagini de educatie si informatie pentru parinti) din programul The Music Class Inc®, totul in limba engleza.

Instrumentele muzicale folosite in timpul claselor sunt alese cu mare grija si sunt selectate special pentru varsta copiilor. Printre acestea regasim: clopotei, oua de ritmica, tobe, triunghi de rezonanta, clopot de lemn de rezonanta, bete de ritmica, banda elastica pt ritmica etc. Pe langa toate acestea, copiii vor fi pusi in contact si cu instrumente musicale profesionale, ca de exemplu: vioara, keyboard, acordeon, harpa, xilofon, trombon, clopot muzical, flaut, ocarina etc. Aceste instrumente vor fi aduse pe rand la clasa de muzica, iar copiii vor avea ocazia sa auda cum suna si chiar sa incerce alaturi de profesor sa scoata diferite sunete cu ajutorul acestora.

Instrumentele muzicale fascineaza copiii. Bebelusii trebuie incurajati sa compuna propria muzica, experimetand clopoteii si zornaitoarele specifice varstei. Toba, xilofonul si ouale muzicale pot fi instrumentele pentru urmatoarea etapa de varsta, dupa ce copiii mai cresc, dezvoltandu-si motricitatea. Instrumente pot fi, deasemeni, create - folosind cuburi, lingurite, cratite si oale, containere de plastic,etc.

Este foarte important sa expunem copiii la diverse tipuri si stiluri de muzica, largirea orizontului oferindu-le o varietate de melodii nationale/ internationale si grupuri etnice, experiment propice dezvoltarii unei educatii multi-culturale.

Copiii vor realiza ca prin muzica se pot exprima o multitudine de idei si sentimente. Ei merita sa fie incurajati sa exploreze si sa se bucure de o larga varietate de sunete muzicale si miscari corporale pe care muzica le transmite.

"Muzica si miscarea sunt uneltele cele mai puternice de invatare pentru ca ele implica mult din noi: vazul nostru, auzul, simturile tactile si kinestetice, motricitatea si emotiile-toate aceste procese fiind coordonate simultan de creierul nostru" Kenneth K Guilmartin

Invatarea poate aparea ca un mare mister in copii. Acestia se misca printre lucruri si absorb, gusta, miros, vad si aud –apoi se ridica, merg si vorbesc. Cum de invata mai intai sa inteleaga o limba si apoi sa o vorbeasca? Cum invata ei sa auda muzica si apoi sa produca muzica?!

"Noi nu suntem nascuti sa cantam si sa ne miscam ritmic", raspunde Lili Levinovitz. La fel cum nu suntem nascuti sa vorbim o limba. Dar suntem nascuti cu capacitatea de a face toate acestea. Pentru a putea canta sau vorbi, trebuie sa fi expus la toate acestea. Apoi, facand corelatie intre expunerea si oportunitatea de a experimenta, noi vom invata cum sa vorbim sau cum sa cantam sau sa ne miscam ritmic. Este un proces organic – asa ca ne invatam singuri in momentul in care suntem expusi!"

Aceste activitati muzicale si materialele prezente in clasele  Learn with music, sunt special realizate pentru parintii si copiii care doresc sa invete cat mai multe despre muzica si limba engleza.

Vino si intilneste alti parinti alaturi de copiii lor si participa la activitati fascinante pe care le poti incerca deasemeni si acasa!  Vino in clasele noastre unde familia invata limba engleza intr-un mod placut si jucaus - prin muzica si joc!

Sa invatam ENGLEZA prin MUZICA si JOC!

Learn with Music, program special adus din Statele Unite ale Americii, ofera pentru prima data in Romania sansa unui curs de limba engleza prin muzica, joc si miscare pentru parinti si copii!

Parintii participa activ la clase, cantand si invatand sa foloseasca instrumentele alaturi de cei mici.

Instrumentele muzicale sunt special create si adaptate pentru varsta micutilor. Copiii sunt impartiti pe grupe de varsta specifice: 3 luni-15 luni: BUNNIES, 1-3 ani: PUPS, 4-6 ani: CATS.

Profesorii prezenti la cursuri sunt indrumatori specializati, fiind instruiti in teoria muzicii si vorbind fluent limba engleza. Stimulam deci invatarea limbii engleze prin muzica si joc.

Va asteptam!